Известие

Collapse
No announcement yet.

Резервоара образува вакуум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Благодаря Ви за мненията... Проблемът обаче си стои.
    Колко е скъп този разширителен съд? Какво всъщност може да му се случва на този клапан. Няма ли някакви алтернативи и не е ли ремонтируем - примерно почистване,продухване... знам ли..
    А, ако се елиминира изцяло (по сталински - няма го - няма проблем ))... възможно ли е и какво се губи в този случай....
    Alfa Romeo 146, 1.4TS, '98

Comment

Аз моя го свалих, когато духам през входа и на изхода си излиза нормално въздуха, смуча през тръбичката която идва от резервоара и клапанчето си отваря абе всичко е наред ама пак ми образува налягане. Явно клапана отваря при определено налягане и винаги държи някакво налягане в резервоара.

Някой може ли да ми опише точно къде се намира бензиновия филтър защото аз неможах да го намериа когато правих профилактиката описана по-горе. Под задния десен калник нямам никакъв пластмасов капак - както някои казват че се намирало там.
      Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Как реших проблема с налягането в резервоара

Колеги, имах същия проблем с това налягане в резервоара още при закупуването на моята 145 1,6 ТС. Един ден като дозареждах гориво ми "изми очите" и реших да се занимая самостоятелно с проблема. На капачката за резервоара има един клапан - просто го махнах
        От тогава - никакви проблеми...
        Alfa Romeo 145 1,6 16V TS '97; Lancia Lybra SW 2,4 JTD 2000 g.

Comment

Re: Как реших проблема с налягането в резервоара

Първоначално публикувано от N9301S
          Колеги, имах същия проблем с това налягане в резервоара още при закупуването на моята 145 1,6 ТС. Един ден като дозареждах гориво ми "изми очите" и реших да се занимая самостоятелно с проблема. На капачката за резервоара има един клапан - просто го махнах
          От тогава - никакви проблеми...
          Въртеше ми се нещо подобно в главата като решение....
          е, явно не е много екологично, но ако върши работа.....
          та казваш клапан на капачката ... хммм ще го видя утре тоя клапан...
          Alfa Romeo 146, 1.4TS, '98

Comment

Working...
          X